Professionel underholdning med Robert Jakobsen

Robert Jakobsens trylleri er virkelig god underholdning. Altid forbløffende, og tit kan det også være hylende morsomt. Vi garanterer, at du bliver godt og grundigt underholdt.

Underholdning til fest

Din fest fortjener god liveunderholdning, og den kan du finde her. Når det gælder underholdning til netop din fest, så gør vi alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig…  Vi er en flok tryllekunstnere, der lever af at levere professionel festunderholdning. Vi har derfor lavet denne side, så du altid kan få kvalitets underholdning.

Skal du holde fest og mangler noget underholdning, så kan du altid finde underholdning til din fest gennem os.

Det er helt uforpligtende at få  pristilbud på underholdning, og vi har mange pakker med alle typer entertainere.

Du får altid uforpligtende tilbud på underholdning til din fest.

Hvilken type arrangement skal du afholde?

Vi kan bookes til alt fra de største firmafester og bryllupper til de små, private fødselsdage.

Intet arrangement er for stort eller for småt.

Er økonomien begrænset, så har vi nybegyndere, som du kan booke billigt!

 

Vi kan bl.a. tilbyde:

  • Underholdning til konfirmation
  • Underholdning til fødselsdag
  • Underholdning til bryllup
  • Underholdning til firmafest
  • Underholdning til julefrokost

Skal du holde en fest, der skal huskes , og vil du gerne give dine gæster en uforglemmelig oplevelse?

Så ring 60 89 88 88 og få et tilbud på underholdning til din fest.

Uanset, hvilken fest du skal holde, så er en tryllekunstner altid en god ide.

Hvis du vil have lattergaranti, så er det Stand-Up Comedy Magic med en professionel  tryllekunstner, der sikrer, at gæsterne får et ordentligt grin – eller – i nogle tilfælde – grineflip.

Du kan få trylleri, der passer til både middagsselskaber, receptioner og fester med gæster i alle alderstrin – lige fra 4 år til 99.

Når du er ansvarlig for at holde fest, så er det vigtigt at sørge for god underholdning, og det er altid sjovt at få en komisk tryllekunstner til at optræde for dig og dine gæster.

Du kan få tryllekunstneren til at lave noget med bestemte gæster – ud fra en samtale og stikord.

 

Underholdning med trylleri er blevet meget populært i Danmark

Det vigtigste, når du skal holde fest er, at man morer sig. Så i virkeligheden er det meget vigtigt, hvilken form for fest underholdning man benytter.

Du opnår altid, at du får rystet gæsterne sammen så hurtigt som muligt, og derfor skal man finde den bedste festunderholdning.

Ønsker du sjov underholdning til fest, eller er du til de mere seriøse lege, det er helt er op til dig – vi leverer det, du ønsker!

Mange plejer at have forskellige former for skæg underholdning til festen, men hvis man skal have billig underholdning til en fest, så kan man finde inspirationen her.

Når der er så mange forskellige former for festunderholdning, som man enten selv kan lave, eller som man kan købe, er det også let at vælge noget, der måske ikke bliver lige godt modtaget af alle i selskabet.

Derfor er det en god ide at ringe 60 89 88 88, før du beslutter dig. Dette gælder både underholdning til private fester eller til den store firmafest.

Der, hvor man normalt har et større budget til at arbejde med, arrangerer vi gerne op til 6 tryllekunstnere af høj kvalitet.

Vi har erfaring indenfor al slags trylleri, om der så er tale om bryllupstrylleri, til fest, eller til julefrokosten.

Tryllekunstner Robert Jakobsen har tryllet siden han var barn og har deltaget ved Verdensmesterskaberne i Trylleri, i kategorien Comedy Magic. Roberts kendetegn og det, der udmærker ham som underholdende tryllekunstner, er helt klart, at det skal være sjovt.

Robert er særdeles dygtig til at fange en stemning og giver unikke trylleoplevelser til din konfirmation, fødselsdag, bryllup eller firmafest.

Således kan den samlede underholdning til fest klares.

 

Ring til Robert Jakobsen på 60 89 88 88